کارگردان و تهیه‌کننده سینما گفت: پیش پا افتاده‌ترین و بی‌کیفیت‌ترین سریال‌ها را ظرف 15 روز برای ماه رمضان آماده می‌کنند.

گروه ضیافت مشرق - از سال 72 تا امروز در شب‌های ماه مبارک رمضان شاهد پخش تعداد زیادی سریال تحت عنوان "کارهای مناسبتی"  آن هم به‌صورت فشرده و پیاپی از آنتن صدا وسیما هستیم. برخی معتقدند به علت اینکه پخش سریال‌ها با ساعات عبادت شبانه و تلاوت قرآن و حضور مردم در مساجد تلاقی پیدا می‌کند باعث می‌شود مردم جذب سریال شوند. برخی هم بر این باورند که رسالت صدا و سیما و برخی مسایل اقتضا می‌کند تا این سریال‌ها حتی در ماه مبارک رمضان پخش شود.

در این خصوص به سراغ حبیب الله کاوش، از یکی از کارگردانان و تهیه کنندگان با تجربه سینما و تلویزیون رفتیم تا نظر وی را در مورد این سریال‌ها جویا شویم.

وی در این‌باره به خبرنگار مشرق گفت: سالیان سال در هنرهای نمایشی  چه تئاتر، چه تلویزیون و چه سینما تصور بر این بود که ماه رمضان ماه مرده ای برای هنر های نمایشی است. تا همین چند سال پیش بعد از افطار فقط  سخنرانی و قرآن خوانی و این طور چیزها بود. تا این که کشور های اسلامی متاسفانه در این زمینه یک نوآوری به خرج دادند و از ما جلو افتادند و برای ماه رمضان شروع کردند به ساخت سریال های مناسبتی. ما هم در تحقیقات خودمان نشستیم این را بررسی کردیم که چه اتفاقی می افتد که در ماه رمضان که ماه تحرک است، همه در حال دید و بازدید و تکیه رفتن و تا صبح مناجات کردن هستند، چرا هنرهای نمایشی تحرکی ندارند؟

این کارگردان ادامه داد: ما نهایتاً به این نتیجه رسیدیم که در ماه رمضان که مردم انرژی خود را حبس می کنند، ما انرژی خودمان را رها می‌کنیم. هیچ کس کارهای ما را نمی بیند به این دلیل که انرژی مردم حبس شده و تازه بعد از افطار رها می‌شود. بعد آن موقع ما سینما و تلویزیون را تعطیل می‌کردیم. خلاصه بعدها به این نتیجه رسیدیم که در ماه مبارک رمضان وقتی چنین انرژی مثبت و  پویایی رها می‌شود بعد از افطار، ما هم باید با آن همراه باشیم.

کاوش تصریح کرد: بنابراین آمدیم طرح‌های هنری بعد از افطار را هم در سینما و هم در تلویزیون پیاده کردیم اما متأسفانه در نتیجه‌گیری به مشکل خوردیم. ماه رمضان ماهی است که ما می‌توانیم ویژگی‌های اسلام و شریعت خودمان را به بهترین وجه ممکن به مخاطبان منتقل کنیم. برای اینکه در زمان آزاد شدن آن انرژِی مخاطب عطش دارد. برای همین است که وقتی چهار پنج تا سریال هم پخش می‌شود، باز مخاطب آنها را تماشا می‌کند و خسته نمی‌شود.

وی تأکید کرد: مشکل اینجاست که ما برای پخش سریال‌های سطح بالای دینی و اسلامی که با کارشناسی‌های اصولی و سطح بالا تدارک دیده شده باشد، هیچ کاری نکردیم و سریال‌های‌مان فقط شکل سرگرمی دارند. این سرگرمی در جای خود بد نیست اما در ماه رمضان که ذهن و قلب مردم برای دریافت مسائل دینی و معنوی آماده است، بهتر است وقت آنها را با این موضوعات پر کنیم.

تهیه‌کننده سینما در پایان یادآور شد: ما پیش پا افتاده ترین و بی‌کیفیت‌ترین سریال ها را ظرف 15 روز برای ماه رمضان آماده می کنیم. تمام عوامل فیلم با عجله کارشان را پیش می برند که کار به آنتن سیما برسد. در حالی که اتفاقا باید سریال های فاخر را در ماه رمضان به روی آنتن برد.سریال های قوی و تاثیر گذار که گوشه کنار تاریخ اسلامی ما را روایت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۴
    0 0
    آش خوری در تراز هزینه است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس